Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Достављен извјештај надлежном Тужилаштву о почињеном кривичном дјелу „Осигураничка превара“

| Требиње | Петак, 25. јануар 2019.

       Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Требиње су јуче, 24.01.2019. године, Окружном јавном тужилаштву у Требињу доставила Извјештај о почињеном кривичном дјелу због сумње да су лица иницијала Љ.Т. (1966) и Н.П. (1991)  починила кривично дјело „Осигураничка превара“. 
      Наиме, 04.02.2016. године око 20,20 часова, пријављено је да се у мјесту Горње Чичево у Требињу, догодила саобраћајна незгода у којој су учествовала два путничка аутомобила, путнички аутомобил марке „Голф 6“ којим је управљало лице иницијала Љ.Т. и путнички аутомобил марке „Голф 7“ којим је управљало лице иницијала Н.П.
       Након извршеног увиђаја учесници саобраћајне незгоде су на основу полисе осигурања пријавили штету осигуравајућем друштву и наплатили штету насталу на возилима, и то: лице иницијала Љ.Т. у износу од 8.278,55 КМ, а лице иницијала Н.П. у износу од 14.877,40 КМ.
       Извршеним саобраћајно-техничким и машинским вјештачењем, утврђено је да се саобраћајна незгода није догодила на начин описан од стране учесника.