Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

На састанку са представницима локалне самоуправе

| Градишка | Петак, 01. март 2019.

Начелник Одјељења полиције Градишка, Дејан Трифковић, 28.02.2018. године, у просторијама Полицијске управе Градишка, одржао је састанак са командирима Полицијских станица Полицијске управе Градишка, представницима јединице локалне самоуправе који су надлежни за организовање и регулисање саобраћаја и представницима јавних предузећа којима је повјерено одржавање путне мреже.

Тема састанка је била досадашња сарадња и координација рада, предузимање мјера и радњи на отклањању недостатака хоризонталне и вертикалне  сигнализације и санације оштећења на путним комуникацијама, те постављање додатне саобраћајне сигнализације и опреме у зони школа с циљем стварања што повољнијих услова за кретање ученика и повећање њихове безбједности у саобраћају.

У циљу остваривања што боље сарадње и комуникација, донешени су закључци да се од стране предузећа који одржавају путне мреже као и субјекти којима је повјерено управљање путевима, интензивира, олакша комуникација и сарадња у наредном периоду, а све како би се безбједност саобраћаја на путевима на најбољи начин очувала и унаприједила.