Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Активности поводом обиљежавања Дана полиције Републике Српске

| Омарска | Сриједа, 27. март 2019.

       Поводом обиљежавања 4. априла, Дана полиције Републике Српске, 27.03.2019. године, полицијски службеници Полицијске станице Омарска, на игралишту Основне школе „Вук Караџић“ у Омарској за ученике ове школе организовали су презентацију техничких средстава, полицијске опреме и возила коју полицијски службеници користе у свом раду. Полицијски службеници су такође, ученицима на њима прилагођен начин презентовали основна правила у саобраћају и подсјетили их да у случају да се нађу у опасности увијек треба да позову бесплатни број телефона 122.
     Истог дана,
поводом Дана отворених врата Полицијску станици Крупа на Уни, посјетили су ученици Основне школе „Бранко Ћопић“ из Доњег Дубовика. Са ученицима је уприличено дружење и разговор те су имали прилику да виде дио опреме а све с циљем да се дјеци на адекватан начин приближи рад полиције.
     Полицијски службеници Полицијске станице Нови Град, у наставку активности, 27.03.2019. године, одржали су едукативна предавања за ученике Основне школе „Свети Сава“  и „Вук Караџић“ из Новог Града на тему безбједног учешћа у саобраћају и опасности различитих облика токсикоманије.