Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Захваљујући ефикасном рекацијом полиције након запримљене пријаве, пронађено возило вриједности око 30.000,00 КМ и идентификовани осумњичени

| Бања Лука | Четвртак, 28. март 2019.

       Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука, 26. и 27.03.2019. године, идентификовали су и лишили слободе Н.М., Б.М., Н.П., М.К. осумњичене да су извршили кривично дјело „Тешка крађа“.
         Наиме, након запримљене пријаве да су непозната лица отуђила путнички аутомобил марке „Audi“ са паркинг простора из Булевара Живојина Мишића, град Бања Лука, полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука, предузели су низ оперативних и истражних мјера и радњи, које су резултирале проналаском возила 26.03.2019. године у мјесту Бошковићи, општина Лакташи. Возило ће након завршених неопходних радњи бити враћено  власнику.
      Такође, захваљујући изузетим траговима са лица мјеста, те брзом и ефикасном реакцијом, блокадом излаза из града и оперативном поступања, идентификовани су осумњичени.

      О свим околностима упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се у редовној процедури након комплетирања и документовања предмета достави извјештај за кривично дјело „Тешка крађа“.
       Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука настављају рад на утврђивању да ли се и друга лица могу довести у везу са извршењем поменутог кривичног дјела.