Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишено слободе лице због кривичних дјела „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“

| Зворник | Сриједа, 03. април 2019.

      Полицијски службеници Полицијске станице Шековићи,лишили су слободелице Р.М. (1949) из Шековића, због постојања основа сумње да је починило кривична дјелаИзазивање опште опасностии „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.
       Наиме,
Полицијској станици Шековићи, 02.04.2019. године, пријављено је да је у мјесту Миловановићи, општина Шековићи, лице Р.М. пуцало из ватреног оружја. Предузимајући активности на расвјетљавању овог догађаја, полицијски службеници ПС Шековићи су утврдили да је 02.04.2019. године, у мјесту Миловановићи, лице Р.М. испалило хице из пушке М48, коју су полицијски службеници уз потврду привремено одузели а лице Р.М. лишили слободе.
       О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштваИсточно Сарајево, а након комплетирања и документовања предмета, против осумњиченог слиједи подношење извјештаја због кривичних дјела Изазивање опште опасностии „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.