Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лажно се представио као полицијски службеник па од оштећеног узео новац

| Добој | Сриједа, 03. април 2019.

      Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, 16.03.2019. године, идентификовали су лице С.Ф. (1986)  са подручја општине Тешањ, ФБиХ, за које постоји основ сумње да је 01.03.2019. године, око  02,50 часова,  са путничким аутомобилом марке „Audi A4“ пресрело оштећено лице из Добоја које је управљало путничким аутомобилом марке „VW Golf 4“ те се лажно представило као полицијски службеник (пресретач), те од истог тражило новац у износу од 50 КМ у замјену да истом не пише казну.
      Наведени догађај пријављен је Полицијској станици Добој 1, 15.03.2019. године.
       Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1,  01.04.2019. године, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Тешањ, а на основу наредбе Основног суда Тешањ, извршили су претрес куће коју користи лице С.Ф., приликом чега је пронађено ротационо свјетло које је кориштено приликом извршења кривичног дјела а које ће посужити као доказ у вођењу кривичног поступка.
      Након комплетирања и документовања предмета Окружном јавном тужилаштву Добој ће бити достављен Извјештај за извршено кривично дјело „Лажно представљање“.