Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Полицијска управа Зворник обиљежила Дан полиције Републике Српске

| Зворник | Сриједа, 03. април 2019.

Припадници Полицијске управе Зворник су поводом обиљежавања 04. априла - Дана полицијеРепублике Српске, данас, 03.04.2019. године, положили цвијеће на спомен обиљежје испред зграде Управе, чиме су одали почаст погинулим припадницима ПУ Зворник.
       Након служења парастоса, на спомен обиљежју испред зграде Управе положени су вијенци и запаљене су свијеће за припаднике овеУправе који су погинули у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату.
       Начелник Полицијске управе Зворник Горан Абазовић је у обраћању медијима истакао да је
Полицијска управа Зворник, претходних дана, поводом обиљежавања 27. година од оснивања полиције Републике Српске, реализовала низ активности, почев од Дана отворених врата, едукативних предавања за дјецу школског и предшколског узраста, акције добровољног даривања крви као и пријема пензионисаних припадника овеУправе.
       Такође, начелник је додао да је стање безбједности на подручју ПУ Зворник стабилно и задовољавајуће, те да ће Полицијска управа наставити са предузимањем мјера и радњи из своје надлежности како би се одржала повољна безбједносна ситуација и у наредном периоду. Такође, начелник је истакао да Полицијска управа има добру сарадњу са локалном заједницом, те да ће и у наредном периоду кроз одређене пројекте који су од обостраног интереса, наставити са заједничким дјеловањем у циљу очувања повољног стања безбједности.