Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Приликом претреса пронађена опојна дрога у Теслићу

| Теслић | Четвртак, 25. април 2019.

 Полицијски службеници Полицијске станице Теслић, 24.04.2019. године, на подручју општине Теслић а на основу наредбе Основног суда Теслић, извршили су претрес породичне куће и помоћних просторија које користи лице М.Б. (1998).
         Приликом претреса полицијски службеници су пронашли и одузели пластичну врећицу у којој се налазила бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, укупне тежине 21 g.,  пластичну врећицу у којој се налазила зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, укупне тежине од 32,7 g., пластичну врећицу са мањим груменом зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, укупне тежине од 0,7 g
., пластичну врећицу у којој се налазило 55 сјеменки индијске конопље, ручно прављену водену лулу, дигиталну вагу и друге предмете.
         Након документовања и комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Добој ће бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.