Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Обиљежена годишњица од терористичког напада на Полицијску станицу Зворник

| Зворник | Субота, 27. април 2019.

    Поводом обиљежавања годишњице од терористичког напада на Полицијску станицу у Зворнику, данас су испред зграде Полицијске управе положени вијенци на спомен плочу, чиме је одата почаст Драгану Ђурићу, полицијском службенику који је на данаши дан прије четири године, трагично  настрадао у терористичком нападу.
      У обраћању медијима, начелник Полицијске управе Зворник Горан Абазовић, изразио је жаљење јер и после четири године судски процес у овом случају није завршен. Он је додао да ПУ Зворник интензивно ради на предузимању превентивних мјера и радњи у циљу спречавања кривичних дјела тероризма и насилничког екстремизма, гдје постоји добра сарадња са локалном заједницом, те да ће и у наредном периоду кроз одређене пројекте који су од обостраног интереса, наставити са заједничким дјеловањем у циљу очувања повољног стања безбједности.
      Поред припадника Министарства унутрашњих послова Републике Српске, вијенце на спомен плочу су положили представници Градске управе града Зворника, представници
удружења проистеклих из протеклог одбрамбено-отаџбинског рата као и чланови породице трагично настрадалог Драгана Ђурића.