Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишено слободе лице које је изазвало саобраћајну незгоду па се удаљило са лица мјеста

| Зворник | Понедељак, 06. мај 2019.

 Полицијски службеници Полицијске станице Милићи, на основу оперативног рада на терену и прикупљених доказа, лишили су слободе лице Б.Б. (2000) из Милића, које се сумњичи да је 05.05.2019. године  око 03,30 часова, у Милићима, учествовало у саобраћајној незгоди управљајући путничким аутомобилом марке „Fiat“, којом приликом је тјелесне повреде задобио деветнаестогодишњак из Милића, који се налазио у путничком аутомобилу марке „Fiat“. Након саобраћајне незгоде, лице Б.Б. се удаљило са лица мјеста али је брзом реакцијом полицијских службеника пронађено и лишено слободе.
        Повријеђени је превезен у Дом здравља Милићи одакле је упућен у Јавну здравствену установуБолница Зворник на даље збрињавање.
        Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Милићи. О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево. У току је рад на документовању кривичних дјела „Угрожавање јавног саобраћаја“ и „Непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди“.