Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Активности поводом прослава велике и мале матуре

| Фоча | Четвртак, 23. мај 2019.

Руководни радници Полицијске управе Фоча су данас 23.05.2019.године у сали за састанке наведене Управе одржали састанак са директорима основних и средњих школа са подручја општине Фоча.
      Састанак је одржан на иницијативу руководних радника Полицијске управе Фоча, а тема састанка била  је прослава матурских забава.
       На састанку судоговорене заједничке активности полицијских службеника и образованих установа, у  циљу безбједних активности ученика завршних разреда средњих и основних школа који ће у наредном периоду дефиловати кроз град и организовати матурске забаве.Полицијски службеници ће вршити физичко обезбјеђење дефилеа матураната, а такође ће појачати све активности кроз патролне дјелатности и контроле саобраћаја. На састанку су присутни директори школа изразили захвалност  на досадашњем раду и сарадњи  између наше Управе и њихових институција, а која се односи на безбједности њихових ђака  и просветних радника и свих других предузетих активности током школске године.

      Полицијска управа Фоча апелујена матуранте, наставно особље и родитеље да сви предузму потребне мјере да у наредном периоду не долази до нарушавања јавног реда и мира, нарушавања здравственог стања или дешавања саобраћајних незгода као посљедице прекомјерог конзумирања алкохола.