Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Источној Илиџи код два пронађена опојна дрога

| Источно Сарајево | Четвртак, 23. мај 2019.

      Полицијски службеници Одјељења за организовани криминалитет и дроге, Полицијске  управе Источно Сарајево, 22.05.2019. године у улици Басаревића, општина Источна Илиџа  контролисали су лице Р.Л. (1986) и код истог пронашли пвц пактећ са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“.
      Оперативним радом полицијски службеници дошли су до сазнања да је наведеном Р.Л. дрогу продао С.Б. (1982) из Источне Илиџе, који је пронађен, а извршеним претресом код истог пронађен један пвц пакетић са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“.
      О свему обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, и након документовања предмета против С.Б. биће поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и „Омогућавање уживања опојних дрога“, док ће против Р.Л. бити достављен Захтјев за покретање прекршајног поступка у вези члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога РС.