Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Запалио кућу бившој дјевојци

| Бијељина | Сриједа, 29. мај 2019.

      Полицијска станица Бијељина 2, 28.05.2019. године од стране оштећене запримила је пријаву, да јој бивши момак М.Т.  упућује претње да ће јој запалити кућу.
     Убрзо након те пријаве, Полицијска станица зпримила је пријаву, дау улици Комитска у Бијељини гори кућа. По запримљеној пријави, на лице мјеста одмах је изашла Ватрогасна јединица Бијељна која је локализовала пожар.
     Од стране полицијских службеника лице М.Т. (1982) из Тузле је лишен слободе због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело '' Изазивање опште опасности''.
      Надаље, приликом прегледа лица М.Т. од стране полицијских службеника код истог је пронађено  око 49 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихунау.Понађена биљна материја је привремо одузета од стране полицијских службеника.
       О свему је обајештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини. Дежурни тужилац наложио је предузимање одређених мјера и радњи у циљу докуметовања кривичних дјела „Изазивање опште опасности“ у стицају са кривичним дјелом „Неовлаштена производња и промет опојних дрога''.

 

Истрага је у току.