Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Отуђили возило, па слетили са коловоза

| Угљевик | Петак, 31. мај 2019.

     Полицијска станица Угљевик, 30.05.2019. године, око 23,30 часова запримила је пријаву од стране оштећеног лица, да му је са паркинг  простора у Угљевику, отуђен путнички аутомобил „Голф 2“. По изјави пријавитеља, возило је било откључано и у возилу су се налазили кључеви за старовање мотора.
      Истог дана, око 23,45 часова,  запримиљена је пријава да се у Угљевику, у улици Војводе Мишића, догодила саобраћајна незгода слијетањем са коловоза путничког моторног возила „Голф 2“, који је претходно отуђен.
       Изласком на лице мјеста, полицијски службеници су утврдили да је возилом управљало лице Н.Ј. (1987) из Угљевика, а да се на мјесту сувозача налази лице  Б.П. (1989) из Угљевика.
      Алкотестирањем лица утврђено је да лице Н.Ј. има 1,70 г/кг алкохола у организму. Лице Б.П. сувозач у возилу задобило  је тјелесне повреде о чијем се степену дежурни љекар није изјаснио, јер је лице Б.П. одбио да му се пружи даља медицинска помоћ и лијечење.
      Оба лица су лишена слободе од стране полицијских службеника због постојања основа сумње да су починили кривично дјело „Крађа“.
        Рад по наведеном је у току.