Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишена слободе лица која се сумњиче да су починила кривично дјело „Убиство“ у покушају

| Зворник | Недеља, 02. јун 2019.


Полицијски службеници Полицијске управе Зворник, идентификовали су и лишили  слободе лица иницијала С.Г. (1993), М.М. (1986), С.Р. (1993) и Н.П. (1991), због постојања основа сумње да су починила кривично дјело „Убиство“ у покушају, на штету лица иницијала С.В. из Бања Луке.

Наиме, Полицијској станици Шековићи, 02.06.2019. године око 00,05 часова, пријављено је да су у Шековићима, непозната лица физички напала оштећеног, који је том приликом задобио тјелесне повреде, након чега су се удаљила са лица мјеста. Повријеђени је превезен у Јавну здравствену установу Болница Зворник, одакле је упућен на Универзитетски клинички центар Тузла на даље збрињавање.

Предузимајући оперативне и истражне мјере и радње у циљу расвјетљавања кривичног дјела и проналаска починилаца, полицијски службеници су исти дан лишили слободе четири лица које се доводе у везу са извршењем овог кривичног дјела.

У току је криминалистичка обрада над осумњиченим лицима, а све даље активности предузимају се под надзором Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.