Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди смртно страдао возач мотоцикла

| Приједор | Недеља, 09. јун 2019.

     На магистралном путу М-14 Козарска Дубица-Градишка, у мјесту Међеђа, дана 08.06.2019. године, око 18,10 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали мотоцикл марке „Yamaha“којим је управљало лице иницијала M.Г. (1966) из Градишкеи путнички аутомобил марке „Seat Ateca којим је управљало лице иницијала С.К. (1976) изБањалуке. У овој саобраћајној незгоди смртно је страдао возач мотоциклалице М.Г.
      Увиђај на лицу мјеста извршио је окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица.
       Од стране поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела смртно страдалог лица а која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.
       Полицијска управа Приједор апелује на све учеснике у саобраћају
да поштују саобраћајна правила и прописе те да одговорним понашањем заштите себе и друге учеснике у саобраћају од нежељених посљедица.
      С обзиром на чињеницу да су возачи мотоцикла, лаких мотоцикла и мопеда једне од угроженијих категорија учесника у саобраћају, овим путем скрећемо пажњу да у саобраћају учествују са технички исправним и регистрованим мотоциклима, да користе заштитну опрему, да брзину кретања прилагоде условима на путу као и да у саобраћају не учествују под дејством алкохола.