Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У мјесту Чађавица код Бијељине саобраћајна незгода са тешким тјелесним повредама

| Бијељина | Понедељак, 10. јун 2019.

     На магистралном путу Бијељина-Брчко у мјесту Чађавица, 09.06.2019. године  око 17,20 часова  догодила се саобраћајна незгода са тешким тјелесним повредама. У саобраћајној незгоди учествовали су путнички аутомобил „Опел Агила“ којим је управало лице З.Ј. из Бијељине и возило „БМВ 5“ којим је управало лице П.Д. из Лознице, Р.Србија.
     Због тежине саобраћајне незгоде на лице мјеста била је упућена и Ватрогасна јединица Бијељина. Оба возача возила су била превежена у Медицински центар Бијељина, ради указивања помоћи. Код лица З.Ј.(1954)  констатоване су тешке тјелесне повреде  у виду прелома руке и  бутне кости и исти је задржан на лијечењу, док су код лица П.Д. констатоване лакше тјелесне повреде.
    У врему од 17,20 часова на снази је била обустава саобраћаја из оба смјера. Од 19,00 до 20,15 часова саобраћај се неизмјенично одвијао једном саобраћајном траком. Од 20,20 часова саобраћај не нормализован.
     Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бије  љина извршили су увиђај лица мјеста. О свему је обавјештен и поступајући тужилац који је наложио предузимање  одређених мјера и  радњи , као би се утврдили тачни узроци који су довели до ове тешке саобраћајне незгоде.