Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У једном дану двојица мотоциклиста задобила повреде

| Бања Лука | Сриједа, 12. јун 2019.

Полицијски службеници надлежне полицијске станице Полицијске управе Бања Лука, 11.06.2019. године, извршили су увиђај саобраћајне незгоде која се догодила на магистралном путу Бања Лука - Клашнице, на раскрсници улица Крајишка бригада  и Триве Амелице, Бања Лука у којој су учествовали М.Б. путничким аутомобилом „Škoda“ и  Ж.Ш.  мотоциклом „BMW“, који је задобио тјелесне повреде.

Такође, полицијски службеници су истог дана извршили увиђај саобраћајне незгоде у улици Илије и Симе Партала, Бања Лука, у којој су учествовали М.Г. теретним возилом „VW“ и седамнаестогодишњак мотоциклом „Senke“, а са којим се на мјесту сувозача исто налазио малољетник и обојица су задобили тјелесне повреде.

О саобраћајним незгодама је обавијештен дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се предузму потребне мјере и радње са циљем утврђивања свих околности настанка саобраћајне незгоде и одговорности учесника.

Имајући у виду чињеницу да су мотоциклисти угроженија категорија учесника у саобраћају који задобијају теже повреде, а на шта утичу како околности непрописног понашања самих мотоциклиста, али и непажња других учесника према њима, апелујемо на све возаче да се придржавају законских прописа и да одговорним понашањем спријече могуће посљедице.