Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Зворнику одржан састанак начелника ПУ Зворник са првим замјеником високог представника у Канцеларији високог представника у БиХ

| Зворник | Сриједа, 26. јун 2019.

      У просторијама Полицијске управе Зворник, данас,26.06.2019. године, одржан је састанак начелника ПУ Зворник Горана Абазовића и његових сарадника са првим замјеником високог представника у Канцеларији високог представика у БиХ Мајклом Скенланом (Michael Scanlan) и његовим сарадницима.
       На састанку је презентована безбједносна ситуација на подручју Полицијске управе Зворник која је оцјењена као стабилна и задовољавајућа, а поред тога, на састанку су усаглашенедосадашње активности поводом обезбјеђења Комеморативног скупа који се обиљежава 11. јула у Меморијалном центру у Поточарима, општина Сребреница.
        зиром да илегални мигранти ову територију настоје искористити као транзитно подручје ка земљама западне Европе, па сходно томе, полицијски службеници ове Управе у сарадњи са припадницима Граничне полиције БиХ свакодневно предузимају појачане активности у циљу очувања постојећег стања безбједности и подизања истог на још већи ниво.