Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Идентификован возач који je побјегао са лица мјеста саобраћајне незгоде

| Приједор | Уторак, 16. јул 2019.

      Полицијској  станици Козарска Дубица,  дана 14.07.2019. године, око 18,30 часова, пријављено је да се на магистралном путу Приједор-Козарска Дубица, у мјесту Доњи Јеловац, догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали шездесетосмогодишњи пјешак из Козарске Дубице и непознати возач који се након саобраћајне незгоде возилом удаљио са лица мјеста. У овој саобраћајној незгоди лаке тјелесне повреде задобио је пјешак, који је ради указивања медицинске помоћи превезен у Општу болницу у Приједору.
      Полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица, на основу оперативног рада на терену и прикупљених доказа, дана 15.07.2019. године, идентификовали су возача иницијала Д.К. из Козарске Дубице а који је учествовао у саобраћајној незгоди, након чега се возилом марке „VW Golf“ удаљио са лица мјеста.
       О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор. Полицијски службеници предузимају мјере и радње на комплетирању и документовању предмета те подношењу извјештаја против лица Д.К.