Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

У саобраћајној незгоди на подручју града Добоја једно лице смртно страдало, једно лице задобило тешке а три лаке тјелесне повреде

| Добој | Сриједа, 31. јул 2019.

      На магистралном путу М-17, у мјесту Божинци, подручје града Добоја, 30.07.2019. године, око 16, 50 часова, догодила се саобраћајна незгода са смртно страдалим лицем а у којој су учествовали непознати возач са непознатим теретним возилом, путнички аутомобил марке „Audi“, којим је управљало лице М.П. из Добоја и путнички аутомобил марке „VW Golf“, којим је упављало лице Б.Г. са подручја општине Жепче, ФБиХ.
      У овој саобраћајној незгоди смртно је страдало лице М.П. које се налазило као сувозач у путничком аутомобилу марке „Audi“, док је возач лице М.П. задобило тешке тјелeсне повреде. Возач путничког аутомобила марке „VW Golf“ и путници лица К.Г. и К.Г., сви са подручја општине Жепче, ФБиХ, су задобили лаке тјелесне повреде.
      Оперативним радом истог дана око 22, 30 часова, полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој у сарадњи са полицијским службеницима ПС Модрича и ПС Градачац (МУП ТК), у мјесту Градачац, ФБиХ, пронашли су НН теретно возило, гдје су утврдили да се ради о теретном возилу марке „MAN“, те да је истим управљало лице Б.П. из Градачца.
      О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.
        Увиђај су извршили полиијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој.