Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Потрага за двадесетшестогодишњаком из Бање Луке

| Бања Лука | Понедељак, 12. август 2019.

     Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука предузимају све потребне мјере и радње, у циљу проналаска Дарке Коларевића, који се 10.08.2019. године удаљио из породичне куће, у улици Змај Огњена Вука, у Бања Луци, након чега му се губи сваки траг.
       Наиме, полицијској управи Бања Лука, 11.08.2019. године, око 08.00 часова, пријављено је да се Дарко Коларевић, рођен 11.12.1993. године, у Градишци, настањен у Бања Луци, дана 10.08.2019. године, око 17.00 часова удаљио из породичне куће из улице Змај Огњена Вука у непознатом правцу.
       Нестало лице је висине око 205 цм, мршавије грађе, смеђих очију и смеђе кратке косе. Приликом одласка од куће на себи је имао бијелу мајицу кратких рукава, плави шортс и плаве папуче са натписом „FILA“.
        Одмах по запримљеној пријави, полицијски службеници су започели потрагу са циљем проналаска несталог лица, а о наведеном обавјештен је и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.
      
Полицијска управа Бања Лука апелује свим грађанимада уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о истом, пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона „122“.
       
Са свим радњама у складу са Упутством о потражној дјелатности, полицијски службеници ће наставити док се лице не пронађе.