Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Због кривичног дјела „Превара“ лица лишена слободе

| Требиње | Понедељак, 26. август 2019.

      Полицијски службеници Полицијске станице Требиње, су 25. августа. 2019. године око 20,30 часова, лишили слободе лица иницијала П.М.Т. и П.М.Т., држављани Румуније, за која постоји сумња да су починила кривино дјело „Превара“.
     Наиме, полицијским службеницима Полицијске станице Требиње, око 15,00 часова је пријављено да су два непозната лица, једном лицу из Требиња продали нафту коју је лице платило, а када је исту сипало у своје возило, схватило је да је преврено јер се возило није могло ставити у погон.
      Оперативним радом полицијских службеника дошло се до сазнања да су могићи извршиоци овога дјела држављани Румуније, као и да су исто кривично дјело починили и на подручју Полицијске управе Фоча. Исток дана око 20,30 часова, полицијски службеници су на магистралном путу М-6, у мјесту Бадњаче, општина Љубиње зауставилили возило марке „LanciaLibra у коме су се налазила поменута лица, која су након утврђеног идентитета лишена слободе.
      О свему јеобавијештен дежурни тужилац, Окружног јавног тужилаштва у Требињу. Након комплетирања и документовању предмета, лица ће се уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предати надлежном Тужилаштву.