Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Потрага за тридесеттрогодишњаком из Бијељине

| Бијељина | Уторак, 27. август 2019.

 
      Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина предузимају све потребне мјере и радње, у циљу проналаска Младена Пејчића, који се 14.08.2019. године удаљио из породичне куће из Сувог Поља, Град Бијељина , након чега му се губи сваки траг.
     
Наиме, полицијској управи Бијељина , 18.08.2019. године, пријављено је да се Младен Пејчић, рођен 01.07.1986. године, у Бијељини, настањен у Сувом Пољу број 356,Град Бијељина,  14.08.2019. године, удаљио из породичне куће  у непознатом правцу.
     
Нестало лице је висине око 170 цм, мршавије грађе, црних очију и црне кратке косе, тамнијег тена. Приликом одласка од куће на себи је имао сиве панталоне, мајицу непознате боје кратких рукава и црне патике.
     
Одмах по запримљеној пријави, полицијски службеници су започели потрагу са циљем проналаска несталог лица. 
     
Полицијска управа Бијељина  апелује свим грађанимада уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о истом, пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона „122“.
      
Са свим радњама у складу са упуством о потражној дјелатности, полицијски службеници ће наставити док се лице не пронађе.