Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Шамцу лишен слободе двадесетосмогодишњак из Градачца због посједовања опојне дроге „Спид“

| Бијељина | Четвртак, 29. август 2019.

        Полицијски службеници Полицијске станице Шамац, 28.08.2019.године, лишили су слободе лице иницијала Е.П. из Градачца, због сумње да је починио кривично дјело „Омогућавање уживања опојних дрога“.
      Наиме, полицијски службеници су предузимајући активности усмјерене на спречавање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, извршили контролу и претрес лица Е. П. из Градачца , којом приликом су код наведеног пронашли 2 пвц кесице са садржајем прашкасте бијеле  материје, која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“, укупне бруто масе 1,33 грама.
      У току криминалистичке обраде утврђено је да је Е.П.из Градачца, у ранијем периоду омогућавао и стављао на располагање  опојне дроге  и другим лицима са подручја Шамца, којом приликом је  код лица иницијала М.В. из Шамца,  пронађено и одузето још  0,36 грама опојне дроге „Спид“.
      
О свему  је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, а након комплетирања и документовања предмета, слиједи  подношење  извјештаја за кривично дјело „ Омогућавање  уживања опојних дрога“ против лица иницијала Е.П. из Градачца.