Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Oбавјештење грађанима о oдвијању саобраћаја за вријеме одржавања менифестације „Дани безбједности саобраћаја у Источном Сарајеву“ Пале

| Источно Сарајево | Четвртак, 12. септембар 2019.

Полицијска управа Источно Сарајево, Полицијска станица за безбједност саобраћаја Пале, организује одржавање манифестације „Дани безбједности саобраћаја у Источном Сарајеву“ Пале, 12. и 13. септембра 2019. године у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза, општином Пале, Агенцијом за безбједност саобраћаја РС и Ауто-мото савезом Републике Српске.

У склопу планираних активности у вријеме одржавања манифестације, у петак 13. септембра, у временском периоду од 11,00 до 15,00 часова, биће обустављен саобраћај за сва моторна возила на дијелу Улице Никола Тесла, од раскрснице наведене улице са Улицом Милутина Миланковића и Улицом Бошка Југовића, до раскрснице исте улице са улицом Српских ратника, општина Пале.

У вријеме обуставе саобраћај ће се преусмјеравати алтернативним путним правцима.

Апелујемо на све грађане да поштују знакове полицијских службеника који ће регулисати саобраћај и спроводити планиране активности у вријеме одржавања наведене манифестације.