Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди шест лица задобило тјелесне повреде

| Зворник | Петак, 20. септембар 2019.

        На магистралном путу Зворник-Бијељина, у мјесту Тршић, град Зворник, 19.09.2019. године око 22,15 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовала три путничка аутомобила, приликом чега је шест лица задобило тјелесне повреде.
У саобраћајној незгоди учествовали су путнички аутомобил марке „VW Golf“, којим је управљала А.С. (2000) из Зворника, са којом се у возилу налазио Ф.Ј. и два малољетна лица, затим путнички аутомобил марке „Peugeot“, којим је управљао Н.М. (2000) из Зворника, са којим се у возилу налазило једно малољетно лице и путнички аутомобил марке „VW Tiguan“, којим је управљала Х.В. (1994) из Зворника.
Свих шест лица која су се налазила у путничким аутомобилима „VW Golf“ и „Peugeot“ је задобило тјелесне повреде које су констатоване у Јавној здравственој установи Болница Зворник. Увиђај на мјесту саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник.
       Полицијска управа Зворник апелује на све учеснике да поштују саобраћајне прописе и да прилагоде вожњу условима пута, како би заштитили свој али и животе других грађана.