Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Два лица лишена слободе непосредно након извршења кривичног дјела „Разбојништво“

| Приједор | Недеља, 22. септембар 2019.

 Полицијскoj управи Приједор, 21.09.2019. године, око 00,30 часова, пријављено је да је у Приједору, у спортској кладионици од стране два непозната маскирана лица, над радницом исте, извршено кривично дјело Разбојништво.
          Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, по сазнању да је извршено кривично дјело, брзом и ефикасном реакцијом те оперативним радом на терену, око 02,00 часа, идентификовали су и лишили слободе лица иницијала М.М. из Новог Града и Л.Б. из Приједора. Лица се сумњиче да су, око 00,10 часова, маскирани у предјелу главе и уз пријетњу употребе ножа, од раднице спортске кладионице отуђили новац у износу око 2.100,00 КМ. Приликом лишења слободе код лица је пронађен и привремено одузет новац као и предмети који се могу довести у везу са извршењем овог кривичног дјела.
        
О наведеном је упознат поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштава Приједор, уз чију сагласност полицијски службеници предузимају све потребне мјере и радње на документовању кривичног дјела „Разбојништво“.