Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Запаљен путнички аутомобил у Гацку

| Требиње | Четвртак, 26. септембар 2019.

      Полицијска станица Гацко, је у ноћи 25/26.септембар 2019. године, запримила пријаву да је у Немањиној улици избио пожар на путничком аутомобилу марке „Renault, тип Clio”.
Пожар су локализовали припадници Ватрогасне јединице Гацко.
      
У јутарњим часовима, 26. септембра 2019. године полицијски службеници Полицијске управе Требиње су заједно са дежурним тужиоцем Окружног јавног тужилаштва у Требињу извршили увиђај којим је констатовано да је пожар највјероватније изазван запаљивом течношћу и да је возило у власништву полицијског службеника М.В. из Гацка.
       Уз консултације са Окружним јавним тужилаштвом у Требињу полицијски службеници Полицијске управе Требиње предузимају низ мјера и радњи чији циљ је утврђивање свих околности кривичног дјела као и једног или више извршилаца и њихових мотива.
       
Полицијски службеници Полицијске управе заједно са Управом за тешки и организовани криминалитет МУП-а предузимају радње претреса на више локација, након чега ће бити саслушана и криминалистички обрађена сва лица за која се утврди постојање основа сумње да су на било који начин учествовала у извршењу кривичног дјела „Оштећење туђе ствари“.