Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Од 02. октобра 2019. године на путевима Полицијске управе Бијељина радарски систем '' Redflex traffic systems fty – Dual ''

| Бијељина | Понедељак, 30. септембар 2019.

       Полицијска управа Бијељина обавјештава своје грађане да је на путевима који су у нашој надлежности од  02. па до 31. октобра  2019. године контрола брзине кретања возила врши се преко радарског система '' Redflex traffic systems fty – Dual ''.
       Овај систем радарске контроле подразумијева евидентирање брзине без заустављања возила и присуства полицијских службеника. Уређај истовремено региструје више возила у прекршају на обје саобраћајне траке и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила, а исти  посједује меморију на коју полицијски службеник не може да утиче, чиме се елиминише могућност корупције.
        Полицијска управа Бијељина апелује на возаче моторних возила да приликом учествовања у саобраћају поштују саобраћајна правила и прописе,нарочито она која се односе на ограничења брзине кретања возила, те да не започињу вожњу и не управљају возилом под дејством алкохола.