Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У претресу пронађена опојна дрога марихуана

| Источно Сарајево | Понедељак, 30. септембар 2019.

        Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге, оперативним радом дошли су до сазнања да се у ноћном клубу у Улици Серадар Јанка Вукотића у Палама врши продаја и конзумирање опојних дрога.
       Уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршен је претрес клуба на наведеној адреси и том приликом на столу пронађен један распакован пвц пакетић са садржајем суве зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана, као и осам пвц пакетица са истим садржајем.
      Такође, полицијски службеници извршили су претрес стана који  користилице А.Т. и пронашли један пвц пакетић са садржајем суве зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана.
       Након документовања предмета, надлежном тужилаштву, против лица А.Т. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, док ће против лица Ђ.С. бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Омогућавање уживања опојних дрога“.