Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У претресу пронађено око 645 грама опојне дроге кокаин

| Бијељина | Уторак, 08. октобар 2019.

       У циљу спречавања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина  на основу наредбе Основног суда а уз сагласност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини извршили су претресање стана и др. просторја, као и возила  које  користи лице Р.С.
     
Приликом претресања просторија које користи лице Р.С. у Бијељини пронађено је и привремео одутео око 645 грама бјеле прашкасте материје  која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, таблете које се налазе на листи Психотропних супстанци, већи број премета са траговима опојних дрога на себи, као и предмети који потичу из кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, као и један  пиштољ.
        
Од стране полицијских службеника лице Р.С. је лишено слободе. Исти је уз извјештај о почињеном кривичном дјелу '' Неовлашћена производња и промет опојних дрога '' и Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја'' од стране полицисјких службеника предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.