Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди пет лица задобило тјелесне повреде

| Зворник | Сриједа, 09. октобар 2019.

         
          На регионалном путу Братунац-Скелани, у мјесту Вољавица, општина Братунац, 08.10.2019. године око 19,40 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путнички аутомобил марке VW Polo” којим је управљао М.Ц. из Братунца и трактор IMT којим је управљао Т.Ђ. из Сребренице.
  У овој саобраћајној незгоди, оба учесника су задобила тјелесне повреде као и лица А.Б., Н.С. и П.О. сви из Братунца, који су се налазили у путничком аутомобилу марке VW Polo”.Свих пет лица је превезено у Дом здравља Братунац, одакле су упућени у Јавну здравствену установу Болница Зворник на даље збрињавање, док је лице А.Б. превезено у Универзитетски клинички центар Тузла. Увиђај на мјесту саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полицијске станице Братунац, који су о свему обавијестили дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина.
       Полицијска управа Зворник апелује на све учеснике да поштују саобраћајне прописе и да прилагоде вожњу условима пута, како би заштитили свој али и животе других грађана.