Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Преварио четири старија лица након чега је лишен слободе

| Приједор | Четвртак, 10. октобар 2019.

      Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, дана 09.10.2019. године, лишили су слободе лице А.Б. из Санског Моста због постојања сумње да је у мјесту Љубија, град Приједор извршио кривично дјело „Превара“.
     Лице се сумњичи да је дана 09.10.2019. године, у веменском периоду од 09,00 до 11,00 часова, на подручју Љубије довело у заблуду четири лица, нудећи им лажну донацију у огреву и другим предметима. Том приликом лица је навео да му за обећану услугу дају одређена новчана средства, што су оштећени и учинили. Приликом лишења слободе код лица је пронађен и привремено одузет предметни новац. 

       
Након документовања и комплетирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Приједор против лица А.Б. биће достављен  извјештај за почињена кривична дјела „Превара“.
        Полицијска управа Приједор апелује на грађане да буду крајње опрезни приликом посјета непознатих лица која нуде на продају масажере, одјевне предмете, друге производе или услуге, као и да у случају било какве сумње на недозвољене радње о томе обавијесте најближу полицијску станицу или овакве случајеве пријаве на бесплатни сервисни број „122“.