Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У саобраћајној незгоди једно лице смртно страдало а четири лица задобила тјелесне повреде

| Приједор | Сриједа, 23. октобар 2019.

На магистралном путу Козарска Дубица - Градишка, у Козарској Дубици, 23.10.2019. године, око 09,00 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путнички аутомобил марке „Audi А4“ којим је управљало лице С.П. из Костајнице, путнички аутомобил марке „Audi А3“ којим је управљало лице В.Б. из Козарске Дубице и путнички аутомобил марке „Ford Fiesta“ којим је управљао шездесетпетогодишњак из Приједора, а који је смртно страдао.

У овој саобраћајној незгоди тјелесне повреде задобио је возач ПА „Audi А4“ лице С.П. и дијете које се превозило у аутомобилу, сувозач у ПА „Ford Fiesta“ лице Џ.К. из Приједора и возач ПА „Audi А3“ лице Б.В.           

Повријеђеним лицима медицинска помоћ указана је у Општој болници Градишка, након чега je дијете из ПА „Audi A4“ превезенo у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

Увиђај на лицу мјеста извршио је окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица.

Од стране поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела смртно страдалог лица, која ће бити обављена у Завод за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.