Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишени слободе због кривичних дјела „Угрожавање сигурности“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“

| Требиње | Четвртак, 24. октобар 2019.

Полицијски службеници Полицијске станице Требиње су јуче, 23. октобра 2019. године, лишили слободе лица иницијала В.Г. и Н.Ш., због сумње да су починила кривична дјела „Угрожавање сигурности“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Наиме, лица се сумњиче да су 23. октобра 2019. године, око 13,30 часова у улици Никшићки пут, док су се кретала путничким аутомобилом марке „Audi“, ударилa у задњи дио путничког аутомобила марке „Peugeot“, те возача наведеног возила вријеђали и пријетили му, након чега су ногама ударали у возило, чиме су код наведеног лица изазвали осјећај угрожености и страха по живот и тијело, док су му на возилу причинили материјалну штету.

Такође, истог дана и времена, у наведеној улици, лице иницијала В.Г. је  причинило материјалну штету и на путничком аутомобилу марке „Fiat“.

Оперативним радом на терену, полицијски службеници Полицијске станице Требиње су идентификовали и лишили слободе лица иницијала В.Г. и Н.Ш.  која се сумњиче да су починила наведена кривична дјела.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се по комплетирању и документовању предмета поднесе извјештај за кривична дјела „Угрожавање сигурности“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“, након чега ће се одредити о стављању приједлога за притвор.