Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

На подручју града Градишка реализована акција контроле возила са иностраним регистарским ознакама

| Градишка | Понедељак, 28. октобар 2019.

Полицијска станица за безбједност саобраћаја Градишка, 27.10.2019. године, реализовала је планирану акцију Појачане контроле учесника у саобраћају са акцентом на контроли возила са иностраним регистарским ознакама– СТАРС.

Током наведене акције, полицијски службеници Полицијске  станице за безбједност саобраћаја Градишка, контролисали су 1222 возила. Од укупног броја контролисаних возила који су управљали возилима са иностраним регистарским ознакама, санкционисано је 25 возача.

У првих девет мјесеци текуће године, на подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка, извршена је контрола 10.040 возила са иностраним регистарским ознакама, којом приликом је санкционисано 460 возача.

Полицијска управа Градишка апелује на све учеснике у саобраћају да поштују законске прописе, а посебно на возаче моторних возила да брзину кретања својих возила прилагоде особинама и стању пута, те да у саобраћају управљају са технички исправним возилима, како би властиту сигурност и сигурност других грађана подигли на што већи ниво.