Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Три лица лишена слободе због наношења тјелесних повреда

| Градишка | Понедељак, 04. новембар 2019.

     Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, 03.11.2019. године, лишили су слободе лица иницијала С.И. и Д.Ч. обојица из Градишке и Д.П. из Бања Луке, због постојања сумње да су починили кривична дјела ,,Тешка тјелесна повреда“; ,,Тјелесна повреда“ и ,,Оштећење и одузимање туђе ствари“.
       Наиме, Полицијској управи Градишка, 03.11.2019. године, око 16,25 часова, пријављено је да је на ауто путу Бања Лука – Градишка, у мјесту Чатрња, град Градишка, дошло до нарушавања јавног реда и мира од стране више лица.
     
Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници су утврдили да се на ауто – путу Бања Лука – Градишка, у мјесту Чатрња, град Градишка, догодила саобраћајна незгода са материјалном штетом у којој су учествовали Ж.Ч. из Бања Луке са путничким аутомобилом марке ,,Passat“ и С.И. из Градишке са путничким аутомобилом марке ,,Ford Fiesta“.
     
Предузимајући даље мјере и радње, те на основу прикупљених оперативних сазнaња, полицијски службеници су утврдили да су након саобраћајне незгоде, лица С.И., Д.Ч. и Д.П. физички напала тројицу оштећених, нанијевши им тјелесне повреде, а након чега су оштетили и путнички аутомобил марке ,,Passat“.
      
Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске управе Градишка, а о свим околностима догађаја обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се лица након испитивања отпусте на слободу, те да се у редовној процедури достави извјештај о почињеним кривичним дјелима.