Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Идентификовано лице које је оштетило пнеуматике на десет возила

| Приједор | Сриједа, 13. новембар 2019.

   
   Полицијски службеници Полицијске станице Приједор 1, поступили су по пријавама више грађана да је непознато лице у различитим временским периодима, оштетило пнеуматике на десет путничких аутомобила а који су били паркирани у непосредној близини стамбене зграде у улици Краља Александра у Приједору.
      Предузимајући оперативне и истражне радње усмјерене на расвјетљавање  кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“ и идентификацији извршиоца,  дана 10.11.2019. године, у улици Краља Александра на лицу мјеста извршења кривичног дјела затекли су лице Б.М. из Приједора а које је том приликом лишено слободе.

      
Криминалистичком обрадом је утврђено да је осумњичени Б.М. од половине мјесеца септембра текуће године до 10.11.2019. године, повремено, уз употребу оштрог предмета оштетио пнеуматике на десет путничких аутомовила приватног власништво.
       
Приликом лишења слободе од лица је привремено одузето средство извршења кривичног дјела а које ће бити депоновано у депозит Основног суда у Приједору.
       
О предузетим мјерама и радњама упознат је окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор а након документовања и комплетирања предмета против осумњиченог лица биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Оштећење и одузимање туђе ствари“.