Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Полицијска управа Требиње прославила Крсну славу МУП-а РС

| Требиње | Сриједа, 20. новембар 2019.

      Полицијска управа Требиње је данас, 20. новембра 2019. године прославила Крсну славу Министарства унутрашњих послове Републике Српске, Св. Аргхангела Михаила. Начелник Полицијске управе Требиње, Синиша Лакета је заједно са замјеником, Миливојем Вуковићем положио цвијеће на спомен-обиљежје погинулим припадницима Центра јавне безбједности Требиње у последњем Одбрамбено-отаџбинском рату. Након њих, цвијеће су положили и представници Града Требиње, Борачке организације Требиње и III одреда Специјалне бригаде полиције Херцеговине.
      
Вјерски обред служио је епископ захумско-херцеговачки и приморски господин Димитрије заједно са свештенством, који је свим припадницима ПУ Требиње пожелио срећну славу и да их Св. Архангел Михаило чува у обављању редовних послова и задатака.
   
Начелник Лакета је поздравио све присутне, захвалио се на њиховом одзиву што су дошли на славу Министарства унутрашњих послова, чиме су показали да подржавају рад Министарства. Након тога, Начелник се кратко осврнуо на остварене резултате током текуће 2019. године, нагласивши да ће припадници Министарства унутрашњих послова и у наредном периоду радити на осигуравању што безбједнијег амбијента свих грађана. Такође, Начелник је истакао да се данас сјећамо и свих погинулих припадника ЦЈБ Требиње који су живот дали за Републику Српску, захваливши се породицама погинулих припадника МУП-а РС што су дошли и увеличали заједничку славу.
      
Срећна слава свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске!