Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пронађена три отуђена возила, једно лице лишено слободе

| Зворник | Петак, 29. новембар 2019.

      Полицијски службеници Полицијске станице Власеница, брзом и ефикасном реакцијом идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Н.Л. из Осмака, које се сумњичи да је отуђило путнички аутомобил марке „VW Transporter”.
     
Наиме, Полицијској станици Власеница, 27.11.2019. године око 10,30 часова, пријављено је да је непознато лице или више њих, у мјесту Драгасевац, општина Власеница, отуђило путнички аутомобил марке „VW Transporter”. По пријави су одмах поступили полицијски службеници који су у року од 15 минута уочили отуђено возило и идентификовали осумњиченог кога су лишили слободе.
      
Такође, исти дан, Полицијској станици Власеница, пријављено је да су на подручју општине Власеница, отуђена два путничка аутомобила марке „VW Golf”. Поступајући по запримљеним пријавама и предузимајући оперативне мјере и радње у циљу проналаска отуђених возила, полицијски службеници су једно возило пронашли у мјесту Табана, општина Власеница, док је друго возило пронађено изгорјело у мјесту Орловача, општина Власеница.
     
Полицијски службеници настављају даљи рад у циљу расвјетљавања почињених кривичних дјела, а све даље мјере и радње предузимаће се по инструкцијама дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.