Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Приликом контроле код лица пронађена опојна дрога

| Приједор | Петак, 29. новембар 2019.

     
       Полицијски службеници Одјељења за организовани криминалитет и дроге, приликом предузимања активности усмјерених на спречавање злоупотребе опојних дрога, 22.11.2019. године, у Приједору извршили су заустављање и контролу лица Д.Б. из Приједора. Приликом контроле пронашли су и привремено одузели зелену биљну материју која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану количине око 350 grama и одређену количину сјеменки које својим изгледом асоцирају на сјеменке индијске конопље.
     
У наставку активности дана 26.11.2019. године, извршена је контрола лица Б.В. из Приједора те је том приликом пронађено и привремено одузето једно паковање са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Speed“ количине око 9 грама.
      
Над наведеним лицима извршена је криминалистичка обрада а након документовања и комплетирања предмета против лица Д.Б. и Б.В. Окружном јавном тужилаштву Приједор биће достављени извјештаји за кривично дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.