Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Четири лица лишена слободе у акцији „Хидра“

| Бања Лука | Уторак, 03. децембар 2019.

      Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука, спровели су оперативну акцију кодног назива „Хидра“ у оквиру које су слободе лишена четири лица  због постојања основа сумње да су починили кривично дјело „Разбојништво“, више кривичних дјела„Тешка крађа“ и „Крађа“  на подручју Града Бања Лука и општине Лакташи.
      
У овим активностима слободе су лишена лица М.Г, В.Г., А.Б и С.Г, док су лице иницијала А.Т. и једно малољетно лице добровољно приступили у просторије надлежне полицијске станице.
      
Наиме, лица С.Г. и А.Т. се сумњиче да су у децембру 2018 године извршили кривично дјело „Разбојништво“ у спортској кладионици на подручју Града Бања Лука, а  лице А.Б. да је у претходном периоду извршио пет кривичних дјела „Тешка крађа“ и четири кривична дјела „Крађа“ на подручју Града Бања Лука.
      
Лице В.Г. се сумњичи да је на подручју општине Лакташи у претходоном периоду извршио више кривичних дјела „Тешка крађа“, док се М.Г. сумњичи да је у новембру текуће године на подручју града Бања Лука извршио једно кривично дјело „Тешка крађа“ и једно кривично дјело „Крађа“. О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.