Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Два лица лишена слободе због постојања сумње да су извршили кривично дјело „Оштећење и одузимање туђе ствари“ и „Тјелесна повреда“

| Фоча | Уторак, 31. децембар 2019.

      Полицијски службеници Полицијске управе Фоча 30.12.2019. године око 23,20 лишили су слободе лица П.М. и Б.Д. из Фоче због постојања основа сумње да су  починили кривична дјела Тјелесна повреда и Оштећење туђе ствари. 
     
Наиме, Полицијској станици Фоча пријављено је да је испред угоститељског објекта „Даца“ у ул. Јеврејска у Фочи дошло прво до вербалне свађе између П.М. и Б.Д., након чега је Б.Д. употребом подесног предмета разбио стакло на кући, власништво П.М који је потом  нанио повреде ножем лицу Б.Д. у предјелу доњих и горњих екстремитета.   О догађају је обавјештен дежурни окружни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који се усмено сагласио да полицијски службеници предузму све мјере и радње у циљу документовања и  доказивања кривичних дјела Оштећење и одузимање туђе ствари и Тјелесна повреда.
      
Оба лица су алкотестирана којом приликом је утврђено присуство алкохола у организму, а Б.Д. је указана љекарска помоћ у Дому здравља Фоча. На лицу мјеста увиђај је извршен од стране полицијских службеника Полицијске управе Фоча.
      
Рад на комплетирању и расветљавању  предметног догађаја је у току.