Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Расвијетљено разбојништво које је извршено на бензинској пумпи у Станарима

| Добој | Понедељак, 13. јануар 2020.

    Полицијски службеници Полицијске станице Станари и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој, 10.01.2019. године, идентификовали су лица иницијала Д.К. и Д.Б.  са подручја општине Станари и лице иницијала Н.М. из Добоја, због основа сумње да је првопријављено лице иницијала Д.К. извршило кривично дјело „Разбојнишво“, док за другопријављено и трећепријављно лице постоји основ сумње да су извршила кривично дјело „Помоћ учиониоцу послије извршеног кривичног дјела“.
     
За првопријављено лице иницијала Д.К. постоји основ сумње да је 31.12.2019. године, уз пријетњу употребе металне шипке од радника бензинске пумпе „Вукајловић“ у Станарима, отуђило новац у износу од око 400 КМ, док за другопријављено и трећеопријављено лице постоји основ сумње да су првопријављеном лицу помогли током извршења кривичног дјела на начин да су истог  са путничким аутомобилом довезли, чекали и одвезли са лица мјеста. 
      Над наведеним лицима је извршена криминалистичка обрада те након документовања и комплетирања предмета против истих ће надлежном Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу.