Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Хладним оружјем насрнула на радницу трговинског објекта у Дервенти

| Добој | Понедељак, 27. јануар 2020.

       Предузимајући редовне послове и задатке те обиласком терена 26.01.2020. године, око 09, 30 часова, у Улици 1. маја у Дервенти, радница једног трговинског објекта у Дервенти изашла је и зауставила службено возило те полицијском службенику саопштила да се у наведеном објекту налази женска особа која хоће да хладним оружјем (ножем)  убоде њену радну колегиницу.
     
Полицијски службеник је одмах ушао у унутрашост објекта те на лицу мјеста затекао лице иницијала Б.С. из Дервенте како једном руком држи лице иницијала В.С. из Дервенте а у другој руци хладно оружје, које је изјавило да је лице В.С. са хладним оружјем хтјело да нанесе повреде радници, што су и остали присутни потврдили.
      
Недуго након наведеног на лице мјеста је упућена патрола полицијских службеника, приликом чега је код лица В.С. прегледан  и одузет руксак у коме се налазило хладно оружје (нож), маказе, ручни алат и други предмети, након чега су исту  која је била у видно растресеном стању превезли у Службу хитне помоћи Дома здравља Дервента, одакле је након указане љекарске помоћи  превезена у добојску болницу, гдје је задржана на лијечењу.
    
О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу „Угрожавање сигурности“.