Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишен слободе због извршена три кривична дјела

| Добој | Понедељак, 27. јануар 2020.

    Полицијски службеници Полицијске станице Теслић, 25.01.2020. године, лишили су слободе лице иницијала С.М. са подручја општине Тешањ, ФБиХ, због основа сумње да је извршило кривична дјела „Противправно лишење слободе“, „Угрожавање сигуности“ и „Омогућавање уживања опојних дрога“.
     
За наведено лице постоји основ сумње да је истог дана у стан који је изнајмило у Теслићу довело лице иницијала Ј.П. са подручја општине Теслић, те истом није дозвољавало да напусти наведену локацију кад је то захтијевало а потом истом у више наврата омогућило да конзумира опојну дрогу. За неведено лице постоји и основ сумње да је претходно у породичној кући оштећеног лица, истом пријетило и на исто физички насрнуло.
    
Истог дана на основу наредбе Основног суда Теслић извршен је претрес наведеног стана, приликом чега је пронађена и одузета одређена количина бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „амфетамин-спид“.

      Након документовања и комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Добој ће бити достављен Извјештај о извршеним кривичним дјелима.