Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Идентификована лица исто вече након извршења кривичног дјела

| Добој | Четвртак, 13. фебруар 2020.

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, 13.02.2020. године, око 03,15 часова, лишили су слободе лица иницијала С.М. и Б.Ф. оба из Добоја, за које постоји основ сумње да су исто вече извршила провалу у кућу у Добоју, чији се власник налази на привременом раду у иностранству.

Оперативном дежурству ПУ Добој, 12.02.2020. године, око 23,00 часова, од стране грађанина пријављено је да у улици Николе Пашића у Добоју непознато лице врши провалу у кућу. Полицијски службеници су одмах поступили по пријави те доласком на лице мјеста, уочили су непозната лица која су се трчећим кораком удаљила у непознатом правцу, а која су касније оперативним радом на терену идентификована.

Криминалистичка обрада над наведеним лицима је у току, те је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Наведени догађај показује да је сарадња грађана и полиције у Добоју на изузетно високом нивоу те се овом приликом захваљујемо грађанину на пријављивању уоченог кривичног дјела те апелујемо на све грађане, да уколико уоче необичне ситуације или сумњива понашања непознатих лица у својој колини, одмах позову полицију на 122. Позив може бити и  анониман.