Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Брзом и ефикасном реакцијом полицијских службеника расвијетљена три кривична дјела ,,Тешка крађа“ и једно кривично дјело „Крађа“

| Градишка | Сриједа, 04. март 2020.


      Полицијски службеници Полицијске станице Србац, идентификовали су и лишили слободе лице З.Т. из Српца, за које постоји сумња да је починило три кривична  дјела ,,Тешка крађа“ и једно кривично дјело „Крађа“.
    
Наиме, Полицијској станици Србац, 03.03.2020. године око 03,10 часова, оштећени је пријавио да је извршена провала у трговинску радњу у приватном власништву,  у мјесту Кукуље, општина Србац, разбијањем стакла на улазним вратима, те је у унутрашњости објекта обијена каса из које је отуђена за сада неутврђена количина новца.
Такође, Полицијској станици Србац, 03.03.2020. године око 07,05 часова, оштећени је пријавио да је извршена провала у трговинску радњу у приватном власништву, у мјесту Мали Разбој, општина Србац, разбијањем стакла на улазним вратима, те је у унутрашњости објекта обијена каса из које је отуђена за сада неутврђена количина новца.
       Даље, Полицијској станици Србац, 03.03.2020. године, оштећени је пријавио да је у ноћним часовима, извршена провала у Амбуланту породичне медицине, као и у апотеку  приватно власништво која се налази у склопу амбуланте, у мјесту Кукуље, општина Србац, те је из унутрашњости објекта отуђена за сада неутврђена количина новца.
     
Даље, Полицијској станици Србац, 03.03.2020. године, оштећени је пријавио да је у ноћним часовима, испред куће становања у мјесту Разбој Лијевчански, општина Србац  отуђен женски бицикло марке „НСУ“.
     
Полицијски службеници Полицијске станице Србац, радећи на расвјетљавању имовинских кривичних дјела, те оперативним радом на терену, дошли су до сазнања да се лице З.Т. из Српца, може довести у везу са извршењем горе наведених кривичних дјела, те је исти у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске станице Прњавор и лишен слободе. 
 О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се по комплетирању и документовању предмете подносе извјештај за почињена кривичноа дјела против наведеног лица.