Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Постоје основи сумње да је лице иницијала А.Ћ. починило кривично дјело „Фалсификовање исправе“

| Требиње | Субота, 21. март 2020.

 


Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су јуче, 20. марта 2020. године извршили претрес лица иницијала А.Ћ. код кога је пронађена и одузета мања количина биљне материје која својим морфолошким карактеристикама подсјећа на опојну дрогу марихуану и једна ручно пуњена цигарета напуњена биљном материјом која својим морфолошким карактеристикама подсјећа на опојну дрогу марихуану.

Након претреса лица извршен је и претрес стана и помоћних просторија које користи наведено лице којом приликом је пронађен један факсмил – печат, црно-плаве боје са натписом на ћирилици и латиници „Центар за социјални рад Требиње“ и потврда Центра за социјални рад Требиње овјерена пронађеним печатом. 

Окружно јавно тужилаштво у Требињу наложило је полицијским службеницима да поднесу Захтјев за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја по Закону о производњи и промету опојних дрога Републике Српске и да наставе рад на документовању кривичног дјела „Фалсификовање исправе“ против лица иницијала А.Ћ.